top of page
  • Forfatters billedeléa

Abdulhadi Ateeq  - Jordansk landshold

I dag havde vi mulighed for at tale med Abdulhadi Ateeq, teknisk analytiker for det jordanske landshold. Han delte med os, hvordan han bruger Steazzi!


Hvem er du?


Abdul Hadi Ateeq fra Jordan er håndboldtræner og teknisk analytiker. Jeg opdagede håndbold i skolen i idrætstimerne. Jeg var først håndboldspiller i skolen, og derefter spillede jeg i den jordanske liga. Det var godt at være spiller, men jeg tog tidligt beslutningen om at fokusere på træning og analyse. Jeg rejste til Tyskland for at lære fra den tyske håndboldskole og fik en C-licens fra det tyske håndboldforbund. Jeg deltog i en tysk håndboldlejr i Egypten, og det var en unik oplevelse. I øjeblikket arbejder jeg som teknisk analytiker for det jordanske landshold i alle kategorier. Jeg fokuserer på at lave den bedst mulige analyse af kampene, at kende konkurrenterne og se de mindste detaljer i kampene.


Hvordan vil du beskrive jordansk håndbold?


Håndbold i Jordan er på vej frem og lover fremgang og velstand.

Vi arbejder på at udvikle vores præstationer.


Hvilke statistikker bruger du mest under en kamp, og hvorfor?


Under kampen er vi opmærksomme på skudpositioner, hvor vi skal score, og hvordan vi skal konfrontere målmændene.

Jeg deler disse statistikker med det tekniske og administrative personale, fordi de bestemmer vigtigheden af skudpositioner, styrker og svagheder for os.

Det hjælper os med at forbedre vores skudpositioner, reducere antallet af frispark og mål scoret imod os. Lave videoforelæsninger. Under kampen giver Steazzi mig hurtige og nemme data og hjælper mig med nemt at se statistikker. Jeg ser statistik på min iPad ved hjælp af Steazzi-appen live under kampen. Jeg deler statistikker flere gange i løbet af en kamp: i det øjeblik jeg kalder en timeout, eller når jeg finder en fejl eller en løsning på en bestemt ting.


Hvilke statistikker bruger du mest efter kampen, og hvorfor?


Efter kampen foretager vi en omfattende undersøgelse og ser på alle statistikker med videoanalyse for at analysere vores styrker og svagheder.

Det hjælper os med at forbedre vores præstationer, hjælper med udviklingen af planer og giver os mulighed for at studere vores modstandere.


Under kampen forsynede Steazzi mig med hurtige og nemme data, der hjælper os med at vise statistikker. Det er et vigtigt skridt. Når kampen er slut, holder vi et videomøde og kombinerer statistikkerne med videoen.

Jeg deler det med træneren, spillerne og målmændene.

Det er afgørende for at afklare de fejl, der opstår, eller for at advare spillerne.


Tak til Abdulhadi!

Du kan følge Abdulhadi på hans Instagram-side her: @handball.a8

Kommentare


bottom of page